Sunday, March 15, 2009

MaisonDahlBonnema & Needcompany på Blackbox

Fredag 27. og lørdag 28. mars 2009 spiller den belgiske teatergruppen MaisonDahlBonnema & Needcompany kl. 19.00 på Blackbox stykket The Ballad of Ricky and Ronny - A pop opera.

«Dahl og Bonnema sklir på kanten mellom det vanlige og det absurde, mellom kjærlighet og fremmedgjorthet. Intimiteten som kommer til syne på scenen er et eksempel på en sårbarhet som bare sjelden er til stede i teatret». – Elke Van Campenhout, Etcetera

Anna Sophia Bonnema og Hans Petter Dahl synger til publikum forkledd som sine alter egoer Ricky og Ronny.

Ricky og Ronny representerer en tid der individuell lykke er målestokken for livskvalitet. Dette er tankegangen til den nye middelklassen som definerer sin horisont utfra det som foregår bak lukkede dører. Mens verden utenfor herjes av krig, tror disse to naive karakterene at de har retten til alt. Når livet tar en annen retning enn de hadde forventet, kan de ikke akseptere det, men foretrekker å forsvinne inn i sin egen glamorøse fantasiverden hvor alt fremdeles er mulig.

«The Ballad of Ricky and Ronny – A pop opera» er en mini-opera der sang brukes for å presentere historier og ideer på en annerledes måte. I sin ekstreme form greier denne forestillingen å blande en form for psykologisk, kinky og glamorøs såpe med en ideell kombinasjon av skuespill og konsert.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home